Aktualny czas: 23-05-2012, 09:29
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Fornirowanie dla każdego
|
|
29-01-2010, 14:28
|
|||
|
|||
|
Fornirowanie dla każdego
Opis ten powstał aby ułatwić amatorom własnych konstrukcji DIY uwierzenie, że zrobienie kapitalnie wyglądającego wykończenia ich cuda akustycznego (lub jakiegokolwiek innego) jest naprawdę łatwe do zrobienia. Niekoniecznie tanie, ale efekt wart jest pieniędzy jakie wydamy! Metoda jest sprawdzona i stosowana wielokrotnie. Pozwoli na zrobienie ładnego wykończenia bez posiadania prasy, czy nawet zacisków stolarskich.
Przeczytaj wpis |
|||
|
06-07-2010, 11:26
|
|||
|
|||
|
RE: Fornirowanie dla każdego
Bardzo się cieszę że tego typu poradniki "od podstaw" powstają. Jak wiadomo dzisiejsza młodzież spędza dużo czasu w internecie i tak naprawdę tego typu serwisy są głównym źródłem wiedzy początkujących majsterkowiczów takich jak ja. Co do samego poradnika wg. mnie autor mógłby wykorzystać ciemniejszą okleinę, bo użyta słabo komponuje się z czarnymi głośnikami. Tu wygląda to troszke lepiej: http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=16331...de443e4337
Z wielką chęcią zobaczyłbym poradniki dotyczące lakierów i szpachel. Teoretycznie są to tak podstawowe rzeczy że o nich się nie pisze, taką więdze przeważnie otrzymuje się od ojca albo jakiegoś wujka, jednak ja nie mam takich możliwości i przydał by się taki poradnik napisany prostym i przystępnym językiem. |
|||
|
10-02-2011, 20:52
|
|||
|
|||
|
RE: Fornirowanie dla każdego
No fajny poradnik dla amatora czyli dla mnie dzięki.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc