Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Warsztatowy konkurs patentowy
08-04-2012, 10:54
Warsztatowy konkurs patentowy
Wiosna to dobry czas na wprowadzenia kilku usprawnień w swoim warsztacie. Dlatego postanowiłem zorganizować konkurs na najciekawsze i najlepsze warsztatowe patenty. Jest to zadanie na tyle proste by każdy mógł wnieść swoje trzy grosze i nie musiał temu poświęcać zbyt wiele czasu, a jednocześnie interesujące  dla społeczności użytkowników serwisu. Mam nadzieję, że zgromadzi się ciekawa baza przydatnych rozwiązań, z których każdy będzie mógł skorzystać. Zapraszam do udziału, dla zwycięzcy znajdzie się na pewno ciekawa nagroda. W dalszej części wpisu znajdziecie informacje niezbędne do uczestnictwa.

Przeczytaj cały wpis - Warsztatowy konkurs patentowy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-04-2012, 12:16
RE: Warsztatowy konkurs patentowy
Mam pytanie, czy te prace mają być związane tylko i wyłącznie z patentami warsztatowymi czy może być to np. jakaś maszyna którą sam stworzyłem ? Bo obecnie pracuje nad kolejną i tak zastanawiam się czy ona może być. Wrzucił bym kilka zdjęć z budowy jakiś opis i filmik z pracy.

...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka...
08-04-2012, 12:25
Maszyna też może być, to też coś zrobionego do warsztatu i ktoś się na tym może wzorować. Ogólny cel tego konkursu to pokazać coś, co się może przydać innym przy organizowaniu swojego warsztatu. Jeśli coś się wpasowuje w tą zasadę - może być.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
30-04-2012, 19:41
Długo mnie tu nie było. Smile Nadesłał już ktoś jakąś pracę?

Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web
30-04-2012, 20:01
Póki co są zapowiedzi, że są w trakcie tworzenia Smile
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
30-04-2012, 20:08
Ja mam zamiar coś dodać lecz na razie czasu brak ale myślę, że gdzieś go tam znajdę i coś dodam.

...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka...
Odpowiedz