Aktualny czas: 21-05-2012, 03:56
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Warsztatowy konkurs patentowy
|
|
08-04-2012, 10:54
|
|||
|
|||
|
Warsztatowy konkurs patentowy
Wiosna to dobry czas na wprowadzenia kilku usprawnień w swoim warsztacie. Dlatego postanowiłem zorganizować konkurs na najciekawsze i najlepsze warsztatowe patenty. Jest to zadanie na tyle proste by każdy mógł wnieść swoje trzy grosze i nie musiał temu poświęcać zbyt wiele czasu, a jednocześnie interesujące dla społeczności użytkowników serwisu. Mam nadzieję, że zgromadzi się ciekawa baza przydatnych rozwiązań, z których każdy będzie mógł skorzystać. Zapraszam do udziału, dla zwycięzcy znajdzie się na pewno ciekawa nagroda. W dalszej części wpisu znajdziecie informacje niezbędne do uczestnictwa.
Przeczytaj cały wpis - Warsztatowy konkurs patentowy |
|||
|
08-04-2012, 12:16
|
|||
|
|||
|
RE: Warsztatowy konkurs patentowy
Mam pytanie, czy te prace mają być związane tylko i wyłącznie z patentami warsztatowymi czy może być to np. jakaś maszyna którą sam stworzyłem ? Bo obecnie pracuje nad kolejną i tak zastanawiam się czy ona może być. Wrzucił bym kilka zdjęć z budowy jakiś opis i filmik z pracy.
...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka... |
|||
|
08-04-2012, 12:25
|
|||
|
|||
|
Maszyna też może być, to też coś zrobionego do warsztatu i ktoś się na tym może wzorować. Ogólny cel tego konkursu to pokazać coś, co się może przydać innym przy organizowaniu swojego warsztatu. Jeśli coś się wpasowuje w tą zasadę - może być.
|
|||
|
30-04-2012, 19:41
|
|||
|
|||
|
Długo mnie tu nie było.
Nadesłał już ktoś jakąś pracę?
Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web |
|||
|
30-04-2012, 20:01
|
|||
|
|||
|
Póki co są zapowiedzi, że są w trakcie tworzenia
|
|||
|
30-04-2012, 20:08
|
|||
|
|||
|
Ja mam zamiar coś dodać lecz na razie czasu brak ale myślę, że gdzieś go tam znajdę i coś dodam.
...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka... |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

Nadesłał już ktoś jakąś pracę?