Aktualny czas: 23-05-2012, 09:04
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Nietypowy temat! Głowa robota LMFAO
|
|
14-02-2012, 21:01
|
|||
|
|||
|
RE: Nietypowy temat! Głowa robota LMFAO
Umiem zamontować proszę was tylko o pomoc w rzeczach których nie mogę nigdzie dostać. A co do lampek to parę minut po tej wiadomości, zobaczyłem na allegro.p identyczne lampki
![]() PS. Szermier1 po twoich wcześniejszych odpowiedziach wnioskuje, że nie jesteś człowiekiem zbytnio rozrywkowym i nie kręcą Cię takie rzeczy dla głupoty. Nie wiem jak reszta, ale mnie bawi takie założenie głowy robota na dyskę
|
|||
|
14-02-2012, 21:04
|
|||
|
|||
|
To nawet nie przypomina głowy robota, jedynie wielki fan LMFAO skojarzy sobie o co chodzi... no ale co kto lubi.
Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web |
|||
|
14-02-2012, 21:40
|
|||
|
|||
|
Jak co to na razie weź się za zdobycie wiedzy a nie głupotami się zajmuj. Zaufaj mi w przyszłości przyda ci się i nie będziesz musiał szukać żadnych kartonów nie wiadomo gdzie bo po prostu to komuś zlecisz. Sorry jeśli to źle wyraziłem pisząc głupoty ale dla mnie to jest coś takiego. Poradnika nikt nie potrzebuje najwyżej jak ktoś będzie miał kłopot to napisze w tym temacie i po sprawie.
![]() "W życiu piękne są tylko chwile" |
|||
|
14-02-2012, 21:42
|
|||
|
|||
|
U nas raczej każdy zna w szkole LMFAO więc to nie sprawi problemów.
zamykam |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

![[Obrazek: IMG_4e9de427c80274249.png]](http://www.forbot.pl/forum/upload_img/obrazki/IMG_4e9de427c80274249.png)