Aktualny czas: 23-05-2012, 00:47
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Co kupiłem ostatnio i chciałbym się pochwalić ?
|
|
11-12-2011, 13:27
|
|||
|
|||
|
Co kupiłem ostatnio i chciałbym się pochwalić ?
Witam,
Proponuję taki wątek, w którym możemy się pochwalić udanym zakupem ![]() Albo zapytać tych, co kupili o jakieś szczegóły. Ja ostatnio kupiłem w miarę tanio (250 pln) butlę 8 litrów z argonem. Podobne widziałem w CASTORAMIE (Ar+CO2) za 412 pln. Do tego niezły reduktor 2-zegarowy (ciśnienie + przepływ) za 95 pln. W najbliższych planach mam uchwyt TIG do inwertora, za 215 pln. Czyli upgrade inwertora do tiga to jednak 600 pln, jakby nie patrzeć. pozdrawiam pluton |
|||
|
11-12-2011, 13:57
|
|||
|
|||
|
RE: Co kupiłem ostatnio i chciałbym się pochwalić ?
No dobra to i ja się pochwale
![]() Ostatnio kupiłem majonez za 5,99 pln i dostałem musztardę gratis Jak by nie było zakup udany
Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|||
|
11-12-2011, 15:48
|
|||
|
|||
|
A ja prawie za darmo dostałem wyświetlacze + mikroprocesor i laser + płytka uniwersalna.
Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web |
|||
|
03-04-2012, 23:06
|
|||
|
|||
(11-12-2011 13:57)szermier1 napisał(a): No dobra to i ja się pochwale Gdzie była taka promocja ?! ![]() To moją domeną zakupową ostatnimi czasy były place zabaw, obejrzałem ich naprawdę sporo zanim w końcu kupiłem odpowiedni dzieciakom. Cena 2700zł |
|||
|
04-04-2012, 14:12
|
|||
|
|||
|
Mój ostatni zakup?
Kupiłam najpierw koledze a jak się sprawdził sprzęt to mężowi to samo na imieniny http://www.sklep.mizar.com.pl/wkretkarka...-4911.html Panowie zadowoleni
|
|||
|
05-04-2012, 09:48
|
|||
|
|||
|
Słuchajcie, żona kiedyś kazała mi zrobić półkę pod mikrofalę - trochę się z tym ociągałem, ale zrobiłem. Wyszło trochę krzywo (w żelbetonie wiercić, nawet po super zdjętych wymiarach to osobny temat). Ale co tam, później wziąłem sie za miniszafke w łazience (taka dwudrzwiowa i z dwiema polkami regałowymi) i wyszla juz lepiej, bo znalazłem taki gadżet, modyfikację kątownika, czyli Kątownik z przesuwnym ramieniem. Mogłem z dwóch stron zaznaczyć odległości w oparciu o płaszczyznę deski i 90stopni jest miedzy każdym rogiem polek
|
|||
|
11-04-2012, 21:34
|
|||
|
|||
|
Chciałem pochwalić się moim zakupem a mianowicie nabyłem drogą kupna szlifierkę mimośrodową GRAPHITE 59G344 280W, wygląda tak
![]() jej ceny wahając się w granicach 110 - 140 zł, Ja w miejscowym sklepie zapłaciłem 139 zł. W zestaw wchodzi szlifierka, worek na ze szlifowany urobek i jedna gratisowa tarcza o gradacji 80. Plastik z jakiego wykonano obudowę jest jakościowo dobry, posiada ona gumową uchwyt dzięki czemu dobrze leży w dłoni, woreczek na urobek przydaje się wtedy gdy tarcza którą zakładamy ma specjalne otwory którymi będzie on odsysany jeśli posiadamy odkurzacz warsztatowy to w tedy możemy końcówkę nałożyć w miejsce worka. W szlifierce mimośrodowej tarcza kręci się i drży dlatego nadaję się raczej do szlifowania płaskich powierzchni nie na da się do wygładzania boku deski czy płyty. Już trochę ją po testowałem i mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z zakupu, jest ona idealna dla majsterkowiczów czy stolarzy hobbistów. Uplasował bym ją w połowie drogi pomiędzy "do zastosowań domowo hobbistycznych" a "sprzęt pół profesjonalny" ponieważ ma tylko 280W. ...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka... |
|||
|
16-04-2012, 10:37
|
|||
|
|||
|
Ostatnio zakupiłem taki bajer: http://nokautimg1.pl/p-d7-8a-d78a9eed143...330dwe.jpg
online project management Zarządzanie Projektami |
|||
|
16-04-2012, 14:27
|
|||
|
|||
|
Makita produkuje dobre elektronarzędzia, na równi dobre z Boshem i Black&Decker.
Ogłoszenia Zlecenia |
|||
|
16-04-2012, 15:18
|
|||
|
|||
Cytat:Makita produkuje dobre elektronarzędzia, na równi dobre z Boshem i Black&Decker. Powiedział bym raczej, że Makita robi lepsze elektronarzędzia od Boscha i Black&Decker. ...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka... |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

![[Obrazek: 89d53e9c31e9d559.jpg]](http://cdn16.muratordom.smcloud.net/t/photos/89/d5/3e/89d53e9c31e9d559.jpg)