Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaka wkrętarka?
28-10-2011, 08:08
Jaka wkrętarka?
Witam
Przyszedł czas na zakup wkrętarki do zastosowań domowych.
Cena do 120 zł Co możecie polecić w tej cenie?
Używałem kiedyś w firmie Einhell-a, ale to było dawno gdy była jeszcze robiona w Niemczech.

Pozdrawiam

Pościel dla dzieci
Dom i ogród - Forum
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
28-10-2011, 14:47
RE: Jaka wkrętarka?
Osobiście nie polecam sklepu narzedziowy.pl, jest wiele innych sklepów w których można taniej dostać wkrętarkę czy inne narzędzia.
Moim zdaniem lepiej jest kupić ją w jakimś miejscowym sklepie budowlanym ponieważ zamawiając przez internet musisz doliczyć koszt przesyłki. Musisz się także liczyć z tym że za 120zł to niczego porządnego nie kupisz bosch'a czy Makity.
SKILL 9,6V
VERTO 12V
To są dwie które bym był skłonny kupić za tą cenę, ale gdybym miał wybrać jedną wziął bym VERTO.
Ja jednak polecił bym podnieść trochę próg cenowy ponieważ sprzęt za tą cenę nawet to zastosowań domowych może okazać się za słaby i wadliwy ale to jest tylko moja opinia.

...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka...
28-10-2011, 16:15
ja bym proponował bosch psr1200 jestem zadowolony z niej tylko że 2 razy więcej kosztuje.

Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
28-10-2011, 16:36
Bosch PSR 1200 jest jedną z tych tańszych modeli a i tak kosztuje w granicach 300zł, ja także kiedyś miałem Boscha ale nie pamiętam modelu była ze mną przez około 7-8 lat miała naprawdę trudne życie non stop skądś spadała, leżała na deszczu itp. ale nigdy nie było z nią żadnych problemów lecz po tylu latach bateria już nie wytrzymywała, teraz mam FERMA FDCD-1800K2N 2X bateria i jestem z niej zadowolony.

31-10-2011, 10:25
Chodzi o to, że nie chcę wydawać kilkuset złotych, bo to się nie zwróci Smile Zawodowo używałem różnych wkrętarek, ale teraz potrzebuje coś do domu do skręcania mebli itd.
Zastanawiałem się nad marketowymi wynalazkami, ale jakoś nie mam zaufania.

Pościel dla dzieci
Dom i ogród - Forum
31-10-2011, 11:29
Na wkrętarki z marketów typu lidl, biedronka, makro czy tesco wogóle nie patrz może i są tanie i ich parametry wydają się dobre to długo ci to nie podziała, a jak coś się stanie to o serwisie i naprawie możesz pomarzyć. Moim zdaniem kupno przez internet też nie jest najlepszym pomysłem po w razie jakiejś awarii czy usterki serwis i naprawa jest uciążliwa ponieważ najczęściej sprzęt musisz wysłać pocztą na swój koszt.
Ja zawsze kupuję w sklepach albo marketach budowlanych gdzie wiem że w razie co mam gwarancję i mogę liczyć na to, że sprzęt zostanie wysłany do serwisu albo wymieniony.

31-10-2011, 13:16
Jeżeli chcesz zaoszczędzić to śrubokręt i lecisz .
Po drugi popatrz na to z takiej strony że nie tylko będziesz meble skręcał ale możesz mieć coś innego do zrobienia.
Więc namawiam cie na kupno trochę droższej a na pewno nie pożałujesz.

Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
31-10-2011, 13:24
Nie bierz marketowego świństwa, choć zdarzają się czasem niepsujące się perełki. Kupując takie rzeczy z marketu i tak zapłacisz 2x więcej - czemu? Na przykład:
Marketowa kosztuje 100zł - zepsuje ci się, i kupisz markową za 2x-3x więcej.

"Chytry dwa razy traci" Smile

Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web
01-11-2011, 00:22
Ale i tak znajdzie sie zawsze palant który kupi ten szajs z marketu......Smile))))))))

01-11-2011, 09:42
Jak u mnie w Biedronce były takie szajsy to schodziły jak świeże bułeczki.

Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web
Odpowiedz