Aktualny czas: 22-05-2012, 23:17
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Co to za uchwyt dla wkrętaka
|
|
23-10-2011, 21:09
|
|||
|
|||
| Co to za uchwyt dla wkrętaka | |||
|
25-10-2011, 16:41
|
|||
|
|||
|
RE: Co to za uchwyt dla wkrętaka
Witam,
Jak dla mnie to wygląda to jak wkrętak z urwanym uchwytem do trzymania w dłoni, bez tego całego plastiku. Takie zwężenia i zgrubienie są po to by pręt się nie obracał wewnątrz rączki. Zwykle w wkrętakach z wymiennymi końcówkami stosuje się niewielkie bity o sześciokątnym chwycie. Pozdrawiam. |
|||
|
28-10-2011, 02:00
|
|||
|
|||
|
hehe, faktycznie podobny, ale zapewniam ze jest to bit z wkrętarki elektrycznej, ale nie potrafię dokupić innych mam w domu ze 3 sztuki takich bitów podobnych, ale nie znam nazwy właśnie tego uchwytu aby cokolwiek szukać na googlu.
|
|||
|
28-10-2011, 15:14
|
|||
|
|||
|
Może to jakieś specyficzne rozwiązanie danego producenta wkrętarek? Możesz podać producenta i model?
|
|||
|
28-10-2011, 16:18
|
|||
|
|||
|
Ja miałem kiedyś taki śrubokręt to może kup sobie cały śrubokręt to jeżeli potrzebny ci tylko ten bit to resztę możesz wywalić
Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|||
|
28-10-2011, 16:47
|
|||
|
|||
|
Jestem na 99% pewien że to nie żaden "bit" tylko jeden z elementów zestawu narzędzi w samochodzie, macie jedną rączkę i np. 2 lub 3 takie końcówki (płaski, krzyżowy i 10' nasadowa przynajmniej u mnie).
...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka... |
|||
|
29-10-2011, 22:19
|
|||
|
|||
|
Tak masz rację były takie ruskie zestawy z wymiennymi końcówkami, ale to jest wkrętak elektryczny chyba słowacki, napisze model tego wkrętaka. Wrzucę fotkę wszystkich bitów jakie mam do niego. Ale chciałbym do niego np dorzucić jakąś głowicę zaciskową abym mógł np wiertło złapać do niego.
|
|||
|
30-10-2011, 14:49
|
|||
|
|||
|
Aaa... czyli masz tego cały zestaw to zmienia postać rzeczy, myślałem że masz tylko taki jeden. Jeśli chodzi o jakąś głowice do wierteł to będzie ciężko ponieważ nigdy w życiu takiego uchwytu nie widziałem. Jeśli bardzo ci zależy na głowicy to najlepiej będzie kupić ją gdzieś i dorobić do niej taki uchwyt.
...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka... |
|||
|
20-11-2011, 22:09
|
|||
|
|||
|
Witam nie zrobiłem fotki ale tutaj jest stronka z tym wkrętakiem, ja mam bodajże bit D
http://www.kilews.com/en_productdesc.php...df95214c60 Model wkrętaka to SK-3208L i kurcze nie mogę nic dokupić, albo chciałbym sobie to jakos przerobić aby założyć do tego uchwyt z jakiejś mini wkrętarki i wtedy każdy byt mi podejdzie. Jakieś pomysły ? |
|||
|
20-11-2011, 23:11
|
|||
|
|||
|
Takie wkrętaki są używane na liniach produkcyjnych do skręcania np. telewizorów, pralek itp.
W Polsce raczej nie dostaniesz do tego żadnych dodatkowych elementów. Ale możesz kupić zwykły uchwyt do bitów i go przerobić. ![]() Musiał byś tylko z nowego uchwytu wyciągnąć oryginalny trzpień, a w jego miejsce wspawać jeden z oryginalnych bitów. Dzięki temu będziesz miał przejściówkę na zwykłe popularne bity do wkrętarki. ...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka... |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

![[Obrazek: o6mep4atcqc2we42ttf.jpg]](http://photoobox.com/images/o6mep4atcqc2we42ttf.jpg)