Aktualny czas: 22-05-2012, 22:51
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Kuka
|
|
27-09-2011, 13:32
|
|||
|
|||
|
Kuka
Siemka!
![]() A kto z Was chciałby mieć kukę na własność? ;] Wiem, że to maskarycznie drogie i w ogóle, ale pomarzyć zawsze można. Ja mam cosik takiego: http://mrjoygadzety.blogspot.com/2011/09...-uzyc.html Pozdr! Mate0 |
|||
|
27-09-2011, 14:10
|
|||
|
|||
|
RE: Kuka
Wystarczy ruszyć głową i nie tak trudno takie cudo zrobić samemu. Serwa + mechanika, trochę elektroniki do sterowania.
Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web |
|||
|
27-09-2011, 18:30
|
|||
|
|||
|
Przecież to zwykła zabaweczka jest . Ja nie widzę w tym nic fajnego. Chyba że by to zaczepić na jakiejś platformie jezdnej to może fajne to by było...
Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|||
|
27-09-2011, 19:06
|
|||
|
|||
|
Można zaprogramować, aby robiło określoną rzecz - np. chwytanie obiektu z podajnika taśmowego i pakowanie do pudełka.
Taka wersja bardziej przemysłowa.
Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web |
|||
|
27-09-2011, 19:58
|
|||
|
|||
|
Przecież to jest plastik ,dużo ci nie podniesie ten serwo ....
Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|||
|
27-09-2011, 21:53
|
|||
|
|||
|
Miałem na myśli taki manipulator DIY. Co do serw, one tylko wyglądają tak niewinnie, a potrafią naprawdę dużo.
|||
|
28-09-2011, 06:26
|
|||
|
|||
|
widziałem coś takiego na tym sklepie http://sklep.avt.pl/ i takie coś 200 złoty kosztowało
|||
|
28-09-2011, 10:34
|
|||
|
|||
|
Podrzuciłem gadżet w charakterze ciekawostki ;] Kurde, no chyba nie sądzicie, że kupiłem to po to, by przenosić nie wiadomo co? <lol> Po prostu cieszy oko i odstresowuje, wiec polecam Szanownym Kolegom ;]
Pozdr! Mate0 |
|||
|
28-09-2011, 16:06
|
|||
|
|||
|
Oczywiście nikt z nas nie twierdzi, że akurat tym modelem przenosisz jakieś ciężary.
|||
|
28-09-2011, 16:52
|
|||
|
|||
|
Tak tak nikt tak nie sądzi...
A swoją drogą to ile dałeś za nią..? Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc