Aktualny czas: 22-05-2012, 22:45
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Kurs AVR: ankieta
|
|
25-09-2011, 19:43
|
|||
|
|||
|
Kurs AVR: ankieta
Witam.
Chciałbym, abyście zagłosowali w tej ankiecie na temat tworzenia przeze mnie kursu C dla mikrokontrolerów AVR, a dokładniej: czy chcecie aby powstał kurs języka C dla mikrokontrolerów AVR? Głosujcie, czekam na wasze opinie. hazor90. Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web |
|||
|
25-09-2011, 20:21
|
|||
|
|||
|
RE: Kurs AVR: ankieta
Ja proponowałem to żeby zrobił btomasz jakiś tydzień temu ale nie dostałem odpowiedz..Bardzo fajnie by było żeby taki kurs powstał .
To kiedy możemy liczyć na pierwszy artykuł. Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|||
|
25-09-2011, 21:41
|
|||
|
|||
|
Na pewno w takim kursie byłyby zawarte zarówno moje uwagi, jak i innych użytkowników.
Co do pierwszego artykułu - jeszcze zobaczymy jakie będą wyniki ankiety, na razie zagłosowały tylko 4 osoby. Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web |
|||
|
25-09-2011, 22:59
|
|||
|
|||
|
Jak najbardziej popieram stworzenie kursu, i z chęcią w tym pomogę - minimum to wsparcie techniczne, ale jest tez możliwa pomoc przy pisaniu. Sam mam dosyć duże doświadczenie w programowaniu, ale niekoniecznie mikroprocesorów AVR - tylko kilka niewielkich projektów.
|
|||
|
26-09-2011, 14:53
|
|||
|
|||
|
Widzę, że zdecydowana większość osób jest na tak, lecz poczekam jeszcze 2 dni. Wtedy podejmę ostateczną decyzję.
Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web |
|||
|
26-09-2011, 18:40
|
|||
|
|||
|
Dużo osób i tak nie zagłosuje bo tylko parę osób jest stałymi forumowiczami z jakieś 6 osób może trochę więcej
Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|||
|
26-09-2011, 19:29
|
|||
|
|||
|
Taki kurs bardzo by zwiększył popularność serwisu, więc na pewno on zostanie napisany. Ankieta mówi sama za siebie.
Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web |
|||
|
26-09-2011, 19:38
|
|||
|
|||
|
Widzisz a ty chciałeś 2 dni czekać lepiej zabieraj siE do pisania tego kursu bo ja nie umiem c++ i bardzo się chce go nauczyć.
Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|||
|
26-09-2011, 20:50
|
|||
|
|||
|
Z niecierpliwością czekam na ten kurs
|
|||
|
28-09-2011, 15:58
|
|||
|
|||
|
to kiedy ukaże się na wortalu pierwszy wpis ??? Już parę dni minęło.
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc