Aktualny czas: 22-05-2012, 22:33
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Głosowanie zakończone
|
|
14-09-2011, 19:14
|
|||
|
|||
|
Głosowanie zakończone
Głosowanie na projekty i artykuły konkursowe dobiegło końca , teraz pora na oficjalne ogłoszenie zwycięzców:
Projekt - Mini iluminofonia autorstwa szermier1 Artykuł - Jak tanio zacząć przygodę z mikrokontrolerami AVR autorstwa hazor90 Losowy głosujący - kondzio-93 Ilość głosów na każdy z projektów można sprawdzić na forum w wątku ankiety. Rywalizacja była dosyć zaciekła, choć rozwleczona w czasie. O wygranej zadecydowały pojedyncze punkty. Wszystkim bardzo dziękuje za udział, a zwycięzcom gratuluję wygranych! Z powodów technicznych głosowanie na projekty i artykuły dokonywane było z pomocą jednej ankiety. Wynikła z tego ciekawa rzecz - o wiele większym zainteresowaniem od artykułów cieszyły się projekty. Czy to oznacza, że chcecie by zaczęły się tutaj częściej pojawiać? Przeczytaj cały wpis - Głosowanie zakończone |
|||
|
14-09-2011, 20:29
|
|||
|
|||
|
RE: Głosowanie zakończone
A co z drugim miejscem? Czy jest przewidziana jakas nagroda???
|
|||
|
14-09-2011, 20:43
|
|||
|
|||
|
Uuu...
jeszcze nigdy nic nie wygrałem no może kiedyś, ale dziś znowu los się do mnie odwrócił
...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka... |
|||
|
14-09-2011, 20:50
|
|||
|
|||
|
nie ma nagrody za drugie miejsce.......
Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|||
|
15-09-2011, 14:44
|
|||
|
|||
|
Pierwszy raz w życiu coś wygrałem. Bardzo się cieszę.
![]() Gratulacje dla pozostałych wygranych.
Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web |
|||
|
15-09-2011, 16:05
|
|||
|
|||
|
ja kiedyś wygrałem 2X bigmilka a tak to też nigdy nie wygrałem........
Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|||
|
21-09-2011, 19:52
|
|||
|
|||
|
Dzisiaj doszła do mnie paczka - dziękuję
Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web |
|||
|
21-09-2011, 20:25
|
|||
|
|||
|
a do mnie nie doszło jeszcze
((((
|||
|
21-09-2011, 20:31
|
|||
|
|||
|
Do mnie także nie doszła
, ale jeśli paczki zostały wysłane tego samego dnia to myślę że jest to kwestia 1 może 2 dni i powinniśmy je dostać.Bądźmy dobrej myśli .
...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka... |
|||
|
21-09-2011, 20:38
|
|||
|
|||
|
a hazor jaka to jest przesyłka priorytet czy zwykła
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

jeszcze nigdy nic nie wygrałem no może kiedyś, ale dziś znowu los się do mnie odwrócił 
((((