Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Głosowanie zakończone
22-09-2011, 00:00
RE: Głosowanie zakończone
Witam,

Przesyłka listem zwykłym poleconym. Wszystko było wysłane w tym samym dniu, dotarcie to tylko kwestia czasu. Powinno dojść do końca tygodnia, ew. na początku następnego.
Pozdrawiam.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-09-2011, 13:57
Właśnie odebrałem paczuszkę z nagrodą - bardzo dziękuje Big Grin

...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
23-09-2011, 16:38
Ja też odebrałem bardzo dziękuje ........

Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
23-09-2011, 18:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2011 18:02 przez kondzio-93.)
Ja się mogę pochwalić że dziś złożyłem swój odstraszacz komarów i nawet działa Big Grin, ogólnie to pierwszy raz robiłem coś takiego tak jakby od początku (zazwyczaj wymieniam kondensatory na płytach głównych w szkole) bardzo fajne zajęcie pewnie kupie sobie za jakiś czas jakiś inny kit.

...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka...
23-09-2011, 21:10
ja mam pytanie do btomasza dlaczego w mojej instrukcji było napisane że jest obudowa a jej nie było w zestawie Sad

Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
23-09-2011, 23:08
(23-09-2011 21:10)szermier1 napisał(a):  ja mam pytanie do btomasza dlaczego w mojej instrukcji było napisane że jest obudowa a jej nie było w zestawie Sad

Z tego, co się orientuję AVT daje najczęściej do KIT'ów po prostu kopie artykułów z gazety, a tam autor może np. podać zalecane obudowy, do których spasują płytki. Pewnie też tak jest w tym wypadku.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
24-09-2011, 12:43
aaaacha ja nigdy nie składałem kitów avt składałem inne i tam były w niektórych obudowy

Odpowiedz