Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kilka słów o obrabiarkach CNC
06-09-2011, 21:23
Kilka słów o obrabiarkach CNC
Tak jak zapowiadałem tydzień temu, na stronie pojawi się kilka wpisów na temat maszyn sterowanych numerycznie. Dzisiaj raczej od strony teoretycznej, następne wpisy będą się skupiały na bardziej praktycznych zagadnieniach. Na początku warto wyjaśnić znaczenie skrótu CNC. Pochodzi on od trzech angielskich słów - Computerized Numerical Control i oznacza sterowanie urządzeń numerycznych z pomocą komputera.

Przeczytaj cały wpis - Kilka słów o obrabiarkach CNC

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-09-2011, 17:01
RE: Kilka słów o obrabiarkach CNC
Dobry artykuł, lecz czegoś mi w nim brakuje, czego? Sam nie wiem.
Co do zdania na końcu, to za jakiś czas wyślę swój artykuł. Na jaki e-mail go przesłać?

Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web
08-09-2011, 18:43
Mnie też się ten wpis bardzo przeciętny wydaje, taki bez pomysłu, ale jak pisałem następne powinny być już znacznie ciekawsze. Po prostu jest tutaj za dużo teoretyzowania bez skupienia się na czymś konkretnym.

A jeśli chodzi o artykuł - może być ten mail, który był używany do konkursu, co do niego mam największą pewność, że działa Wink , czyli konkurs@majsterkowicza.pl. Po tym też widać, że naprawdę przydały by się usprawnienia przy dodawaniu artykułów (tak odnośnie http://forum.majsterkowicza.pl/thread-515.html).
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
13-11-2011, 21:07
Twoje wpisy charakteryzują się tym, że nawet jeżeli człowiek się nie interesuje tematem wpisu, to i tak bardzo dobrze się to czyta, a czasem taki wpis potrafi zarazić tematem. Oby tak dalej!

"Jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno." - Edward Murphy
Odpowiedz