Aktualny czas: 22-05-2012, 05:39
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Dobre narzedzia
|
|
22-07-2011, 13:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-07-2011 13:34 przez bistro.)
|
|||
|
|||
|
Dobre narzedzia
Witam, musze kupić parę niezbędnych narzędzi typu wiertarka, szlifierka, klucze ręczne itp. jakie marki byście rekomendowali, na co zwracać uwagę przy kupnie narzędzi? Z góry dzięki
|
|||
|
22-07-2011, 14:22
|
|||
|
|||
|
RE: Dobre narzedzia
Witam, jeśli chodzi o elektor narzędzia to polecam black & deckera, bosch osobiście posiadam narzędzia tych marek i jestem zadowolony. Co do kluczy, śrubokrętów itp. myślę że dobrym wyborem są topex, neo, stanley. Myślę że przy zakupie narzędzi należy zwrócić uwagę na jakość wykonania i jakość podzespołów z jakich się składa trzeba też pamiętać że nie zawszę wysoka cena oznacza dobrą jakość kiedyś kupiłem zestaw 12 kluczy płasko-oczkowych za 19zł mam je już jakieś 3 lata i nic się z nimi nie dzieję.
Pozdrawiam. ...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka... |
|||
|
22-07-2011, 22:12
|
|||
|
|||
|
Witam.
Ja też polecam boscha ale radzę ci abyś patrzył w szczególności na znane marki ponieważ producenci bardziej przykładają się do jakości ich towaru tam liczy się wytrzymałość(na warunki zewnętrzne) ,precyzja itp. pozdrawiam. ![]() ![]() ![]()
Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|||
|
28-07-2011, 14:38
|
|||
|
|||
|
Przy tak szerokim wachlarzu narzędzi trudno jednoznacznie powiedzieć, czym się sugerować poza ceną i ogólnie rozumianą jakością. Osobiście mogę ci polecić produkty firmy proxxon mam ich kilka i uważam ze są niczego sobie do robótek domowych, to stronka gdzie jest ich spory wybór proxxon.com.pl
|
|||
|
29-07-2011, 13:39
|
|||
|
|||
Cytat:Osobiście mogę ci polecić produkty firmy proxxon mam ich kilka i uważam ze są niczego sobie do robótek domowych, to stronka gdzie jest ich spory wybór proxxon.com.plnie kupujcie tych narzędzi mój wujek kupił tam wiertarkę to z 2 tygodnie ją miał i potem musiał się ile prosić o serwis Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|||
|
17-08-2011, 21:20
|
|||
|
|||
|
Stolarstwo to nie zwykłe skręcanie desek , to styl życia. |
|||
|
17-08-2011, 21:43
|
|||
|
|||
|
Hmm, osobiście nie posiadam elektronarzędzi Celma ale słyszałem że są na prawdę dobre, może ich wygląd jest trochę przestarzały ale ponoć są solidnie wykonane i potrafią niewiarygodnie dużo wytrzymać, wuja ma bodajże młoto wiertarkę i wiem że jest z niej bardzo zadowolony.
...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka... |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc