Aktualny czas: 22-05-2012, 05:29
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Rangi na forum
|
|
08-07-2011, 21:34
|
|||
|
|||
|
Rangi na forum
Witam,
W nagłówkach postów wysyłanych na forum pod nazwą użytkownika wyświetla się tzw. ranga użytkownika. Ranga zależy od ilości napisanych postów, dlatego aktywni użytkownicy mogą "awansować". Obecnie mamy niezbyt ciekawe, wręcz standardowe nazwy czyli Nowy, początkujący, Bywalec, Majsterkowicz. Myślę, że warto by je zmienić na nowe, lepiej wpadające w ucho i może śmieszniejsze. Czekam na Wasze propozycje. Pozdrawiam. |
|||
|
09-07-2011, 10:54
|
|||
|
|||
|
RE: Rangi na forum
Jako najwyższą rangę proponuję Adama Słodowego
|
|||
|
16-07-2011, 12:28
|
|||
|
|||
|
Nowy = Żółtodziób (?)
Majsterkowicz = Złota Rączka Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web |
|||
|
16-07-2011, 21:36
|
|||
|
|||
|
O, widzę, że są dwie pierwsze sensowne propozycje, bo choć Adam Słodowy niewątpliwie zasłużył się dla majsterkowania to jego nazwisko na rangę na forum raczej się nie nadaje
. Pozostałych użytkowników zachęcam do wypisywania propozycji przy czym nie muszą one być na zasadzie podmiany już istniejących nazw - rangi można ustawiać dowolnie w zależności od ilości napisanych postów, więc może być ich np. jeszcze więcej.
|
|||
|
16-07-2011, 22:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2011 22:39 przez szermier1.)
|
|||
|
|||
|
Witam.
Można dać też range pisarz tylko nie wiem w jakim przedziale może tak za 100 postów. Od 30 postów można dać range mały majsterkowicz albo majster i jeszcze pomocnik albo pomagier za 60 postów Pozdrawiam. |
|||
|
17-07-2011, 09:25
|
|||
|
|||
|
Zamiast rangi "Nowy" mógłby być również "Uczeń"
![]() "Początkujący" to "Pomocnik/Asystent" (zaczerpnięte od szermier1 )Jeszcze coś wymyślę na bywalca
Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web |
|||
|
17-07-2011, 11:25
|
|||
|
|||
|
Bywalec może być amator lub coś w tym stylu
![]() ![]()
|
|||
|
30-07-2011, 13:31
|
|||
|
|||
|
Troszeczkę pozmieniałem te podpisy, dorzuciłem "złotą rączkę" od 50 postów, nad innymi pomyślę. W każdym razie można samemu ustawić sobie ten tekst - wystarczy wejść na stronę edycji profilu i wpisać w ramce "tytuł użytkownika". Link do tej strony:
http://forum.majsterkowicza.pl/usercp.ph...on=profile |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

. Pozostałych użytkowników zachęcam do wypisywania propozycji przy czym nie muszą one być na zasadzie podmiany już istniejących nazw - rangi można ustawiać dowolnie w zależności od ilości napisanych postów, więc może być ich np. jeszcze więcej.