Aktualny czas: 22-05-2012, 05:27
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Wakacyjny konkurs rozpoczęty!
|
|
01-07-2011, 08:31
|
|||
|
|||
Wakacyjny konkurs rozpoczęty!
![]() Po wielu miesiącach (latach?) oczekiwań mam przyjemność ogłosić pierwszy konkurs w historii serwisu Majsterkowicza.pl! Zapraszam wszystkich użytkowników do udziału i zgłaszania swoich prac w dwóch kategoriach:
Przeczytaj cały wpis - Wakacyjny konkurs rozpoczęty! |
|||
|
01-07-2011, 09:27
|
|||
|
|||
|
RE: Wakacyjny konkurs rozpoczęty!
To świetny sposób na zwiększenie ilości artykułów na wortalu. A mi nie pozostaje nic innego jak brać się do pisania!
|
|||
|
01-07-2011, 23:17
|
|||
|
|||
|
Małe pytanie - ile mogę zgłosić własnych prac?
Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web |
|||
|
02-07-2011, 11:10
|
|||
|
|||
|
Każdy z uczestników może zgłosić dowolną ilość prac w obu kategoriach.
|
|||
|
05-07-2011, 11:34
|
|||
|
|||
|
ale w załączniku prace dodajemy czy od razu tam gdzie wiadomość tekstową się pisze????
|
|||
|
05-07-2011, 19:54
|
|||
|
|||
|
Najlepiej napisać w jakimś edytorze tekstu i wysłać na maila - konkurs@majsterkowicza.pl
W ciągu max. dnia od wysłania pewnie dostaniesz potwierdzenie odbioru i ew. dopracujemy jeszcze różne sprawy zw. z publikacją wpisów. Jeśli nie - albo się nie wysłało, albo był problem z odbiorem. W takim wypadku proszę wysłać jeszcze raz i skontaktować się ze mną przez forum. Piszę tak na wszleki wypadek, żeby nie było, że zostało wysłane, a na stronie nadal nie ma, Mam jeszcze małą prośbę - jeśli w artykule są obrazki, wysłanie ich dodatkowo osobno (nie osadzonych w tekście) sporo przyspieszy mi pracę nad dodaniem wpisu na stronę. Nie ma się co silić na formatowanie tekstu - wystarczy oznaczyć akapity, nagłówki, miejsca obrazków, wypunktowania i ew. wyróżnienie tekstu. |
|||
|
25-07-2011, 11:24
|
|||
|
|||
|
A za 2 i 3 miejsce będzie nagroda? Dowiemy się co dokładnie jest nagrodą? Bo tak to jest to jedna wielka niespodzianka
Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web |
|||
|
25-07-2011, 15:49
|
|||
|
|||
(25-07-2011 11:24)hazor90 napisał(a): Dowiemy się co dokładnie jest nagrodą? Bo tak to jest to jedna wielka niespodzianka I o to chodzi ![]() A nagród za miejsca inne niż pierwsze niestety nie będzie (i tak są trzy). Szanse w każdym razie są dużo większe niż w tych cholernych konkursach SMS'owych . W każdym razie teraz konkursy pewnie będą pojawiać się na stronie częściej - może następny w zimie?
|
|||
|
25-07-2011, 21:49
|
|||
|
|||
Cytat:A nagród za miejsca inne niż pierwsze niestety nie będzie (i tak są trzy). Jakie trzy? Chyba chodziło o dwa - artykuł i projekt. Szkoda, że nagrody są tylko za pierwsze miejsce, ale nie dziwię się, nie masz super zysków ze strony, pewnie ledwo na hosting i domenę starcza. Może w przyszłości, gdy strona się bardziej rozwinie, będzie wprowadzony jakiś system dotacji?Co do konkursu w zimie to jestem na tak, chociaż mógłby być jakiś świąteczny konkurs, już to widzę - masa dekoracji i stajenek w kategorii projektów
|||
|
25-07-2011, 23:43
|
|||
|
|||
|
Będzie trzecia drobna nagroda dla wybranej losowo osoby spośród głosujących na artykuły i projekty - trzeba do tego jakoś zachęcić
. Warto powiedzieć znajomym żeby się wtedy zarejestrowali i czynili powinność, a nagroda to chyba dobry argument
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

Szkoda, że nagrody są tylko za pierwsze miejsce, ale nie dziwię się, nie masz super zysków ze strony, pewnie ledwo na hosting i domenę starcza. Może w przyszłości, gdy strona się bardziej rozwinie, będzie wprowadzony jakiś system dotacji?