Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klimatyzacja
01-10-2021, 19:43
Klimatyzacja
My budowaliśmy się w na Śląsku i postawiliśmy na bardzo ekologiczne rozwiązanie - fotowoltaika + pompa ciepła za namową https://jkprojekt.pl Bardzo dobrze się sprawdza i jest to też znaczna oszędność.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-10-2021, 06:43
RE: Klimatyzacja
Powiem wam, że od dłuższego czasu zastanawiam się nad zamontowaniem klimatyzacji w domu. Jednak mam problem z wyborem odpowiednich sprzętów. Póki co, zainteresowała mnie oferta schiessl.pl i jestem ciekawa, czy ktoś z was miał okazję korzystać z ich usług?
10-10-2021, 18:53
Sama chcesz wybierać sprzęt? Nie wiem czy to najlepszy pomysł. Klimatyzacja nie może bazować na "zlepku" niepasujących do siebie urządzeń. To wszystko musi być odpowiednie dobrane np. do gabarytów pomieszczenia. Najlepiej odezwij siędo firmy, która montuje takie instalacje.
08-03-2023, 13:56
Polecacie taką?

__
WowMedia&Metrics
29-03-2023, 13:11
Ja uwielbiam wysokiej jakości klimatyzację. To jest doskonały wręcz patent na pieniądze.
25-05-2023, 14:06
Wydaje mi się, że może wam się również spodobać klimatyzacja warszawa . Klimatyzacja działa bardzo sprawnie i przede wszystkim przynosi naprawde wielką ulgę w upalne dni co jest bardzo ważne
Odpowiedz 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości