Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facebook
13-12-2010, 22:10
Facebook
Myślę że dobrym pomysłem byłoby zarejestrowanie wortalu na znanym wszystkim serwisie Facebook.Wiele stron stosuje tą metodę do reklamy więc myślę ,że wortal.majsterkowicza.pl powinien pójść z duchem czasu i pokazać się na Facebook'u!

PS.Oferuję się do pomocy w prowadzeniu konta na Facebooku
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
14-12-2010, 19:30
RE: Facebook
Myślę, że warto by popróbować, choć wątpię w to czy na początku uda się zgromadzić dużą grupę osób. Przyznam się, że sam tam jeszcze nie mam konta na Facebooku, ale może to będzie okazja by jedno lub dwa założyć.

Co o tym sądzicie? Czy chętnie widzielibyście Majsterkowicza.pl w tym serwisie i na liście swoich "znajomych'? Jakie treści mogły by się tam pojawiać tylko powiadomienia o nowych wpisach z wortalu czy coś jeszcze?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
14-12-2010, 22:14
Myślę,że narazie same wpisy wystarczą,może z czasem wymyśli się coś dodatkowego.Drogi adminie jeżeli zdecydujesz się na prowadzenie konta na Facebook'u proszę o kontakt a zapewne pomogę w prowadzeniu konta.
14-12-2010, 22:38
"Drogi adminie" - Tomek wystarczy Smile

Mam nadzieję, że ktoś jeszcze się wypowie w temacie, a jeśli zdecyduję się na to konto facebookowe i będzie potrzeba pomoc, skontaktuje się z Tobą.
06-01-2011, 23:44
Ja myślę że konto na facebooku i dodawanie nowych wpisów i informacji z życia stronki na pewno by było bardzo ciekawym rozwiązaniem.. zresztą sam jestem początkującym w tych sprawach i bardzo dużo informacji czerpie z tego forum.. i ze stronki
12-01-2011, 21:55
Pomysł profilu na Facebooku doczekał się realizacji - http://www.facebook.com/pages/Majsterkow...4347576330

Mam nadzieję, że wam się spodoba i strona zdobędzie pierwszych fanów na Facebooku bo jeszcze świeżo i pusto Smile.
Odpowiedz