Aktualny czas: 21-05-2012, 05:16
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Problem ze schematami w symulatorze
|
|
11-12-2010, 14:20
|
|||
|
|||
|
Problem ze schematami w symulatorze
Cześć wszystkim!
Otóż nie działają mi gotowe schematy zamieszczone na stronie. W symulatorze wyświetla się "Unable to read lrc.txt!". Wam też się tak dzieje? |
|||
|
11-12-2010, 17:01
|
|||
|
|||
|
RE: Problem ze schematami w symulatorze
Witam,
Niestety nie wiem dokładnie dlaczego tak się dzieje, praktycznie każda przeglądarka obsługuje symulator na swój własny sposób. Jedne wywalają jakieś błędy, pod innymi programik otwiera się w nowym oknie, czasem jest o dziwo wszystko dobrze. Z moich obserwacji wynika, że pod Firefoksem działa najlepiej. Spróbuj otworzyć w tej przeglądarce. Przepraszam za utrudnienie, staram się coś z tym zrobić - już kilka razy próbowałem się uporać z tymi problemami, ale niewiele to dało, trzeba będzie się zabrać za to jeszcze raz, może wreszcie uda się to zrobić porządnie. Symulator nie jest mojego autorstwa i choć autor udostępnił kod to wprowadzenie jakichkolwiek zmian do niego jest problemem - niby mam trochę pojęcia o programowaniu, ale nie wiem w jaki sposób ten aplet w ogóle skompilować, bo bez wprowadzania żadnych zmian od razu pluje błędami. Przy okazji poprawienia błędów pewnie udało by mi się spolszczyć (przynajmniej w części) interfejs programu, co było by bardzo dobrą rzeczą dla osób nieznających angielskiego. Pozdrawiam. |
|||
|
11-12-2010, 17:54
|
|||
|
|||
|
RE: Problem ze schematami w symulatorze
W firefoxie działa. Korzystałem z chroma.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc