Aktualny czas: 21-05-2012, 05:12
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Urzadzamy warsztat domowy dla "zielonego" ;)
|
|
28-11-2010, 13:42
|
|||
|
|||
|
Urzadzamy warsztat domowy dla "zielonego" ;)
Witam wszystkich
![]() Wlasnie wprowadzilem sie na "swoje", i chce zaczac kompletowanie niezbednych narzedzi do uzytku domowego, takich jak mlotki, wkretaki, klucze, poziomice itd itd. myslalem nad takim zestawem: allegro.pl/zestaw-kluczy-186-el-klucze-nasadowe-torx-plaskie-i1322793808.html co o tym myslicie? moze znacie jakies dobre firmy jakosc/cena? pracuje w firmie i mamy spory upust na narzedzia NEO i TOPEXA, ale sam nie wiem, w internecie znajduje sporo narzedzi tanszych. wiecie co jeszcze jest niezbednego w warsztacie domowym? pozdrawiam pawel |
|||
|
29-11-2010, 21:20
|
|||
|
|||
|
RE: urzadzamy warsztat domowy dla "zielonego" ;)
Witam,
Taki zestaw powinien być na początek w sam raz, nie wygląda na badziewny, wiec powinien długo wytrzymać. Czego jeszcze brakuje? To już zależy od tego, czym się chcesz zajmować, inne narzędzia przydadzą się do naprawiania samochodu, inne do stolarki itd. Tak czy siak przydadzą się jeszcze jakieś elektronarzędzia, choćby wiertarka, może jakaś wkrętarka akumulatorowa, szlifierka... Pozdrawiam. |
|||
|
02-08-2011, 11:48
|
|||
|
|||
|
RE: Urzadzamy warsztat domowy dla "zielonego" ;)
ja polecam narzędzia firmy Bahco, u mnie sprawdzają się świetnie. Są wytrzymałe i mają przystępną cenę. Używamy ich nawet w pracy (piły taśmowe) i pracują bez zastrzeżeń.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc