Aktualny czas: 21-05-2012, 05:08
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Reklama serwisu
|
|
22-06-2009, 12:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-06-2009 20:48 przez btomasz.)
|
|||
|
|||
|
Reklama serwisu
Proponuje, aby za polecenie komuś wortalu dostawało się punkt reputacji. Albo każdy miałby swój własny link polecania, albo przy rejestracji było można wpisać nick osoby polecającej.
|
|||
|
22-06-2009, 17:40
|
|||
|
|||
|
RE: reklama serwisu
Skrypt Forum MyBB ma taką opcję, tylko, że... nie może być ona użyta
. Powód? Rejestracja kont jest przeprowadzana przez skrypt wortalu, który nie obsługuje takiej opcji.
|
|||
|
23-06-2009, 08:48
|
|||
|
|||
|
Jeśli napisałeś skrypt wortalu, to możesz trochę zmienić w skrypcie forum.
|
|||
|
23-06-2009, 12:26
|
|||
|
|||
|
Kłopot w tym, że wortal to CMS* Joomla! i podejrzewam, że (nie zrozumcie mnie źle) administrator nie bardzo umie posługiwać się PHP, ale mogę się mylić. Do tego trzeba kogos kto już w tym umie się posługiwać :-)
CMS - z angielskiego to System zarządzania treścią. Taki gotowy system który się wysyła na swój serwer, i ma się swoją stronkę bez żadnych umiejętności programowania. Mozna do tego dorzucać komponenty (np. forum, galeria) aby zwiększyć funkcjonalność. Taki mały windows, tylko "sporo" okrojony
|
|||
|
23-06-2009, 13:57
|
|||
|
|||
|
Jeżeli rejestracja odbywa się przez wortal, to można zrobić rubrykę "osoba polecająca"
|
|||
|
23-06-2009, 15:57
|
|||
|
|||
|
Trochę umiem programować (sam pisałem np. skrypt obsługujący symulator), zresztą odsyłam do newsa o nowej wersji symulatora, tam znajdziecie więcej informacji o przyszłości strony.
|
|||
|
28-06-2009, 14:21
|
|||
|
|||
|
RE: Reklama serwisu
Niby osoba polecająca dobra rzecz ale po co... skoro mają wynikać z tego takie utrudnienia sądzę że nie warto. Jeśli na forum można dawać pkt. reputacji, czy plusiki (różnie to na forach nazywane) to już jest dobrze
|
|||
|
28-06-2009, 21:55
|
|||
|
|||
|
RE: Reklama serwisu
Z tego co wiem, osoba polecająca to opcja (można to wpisać, można i nie). Poza tym się zgadzam - nie jest to zbyt potrzebne, ot taki bajer.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

. Powód? Rejestracja kont jest przeprowadzana przez skrypt wortalu, który nie obsługuje takiej opcji.