Aktualny czas: 21-05-2012, 04:40
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Długość postu
|
|
01-09-2010, 16:55
|
|||
|
|||
|
Długość postu
Witam! Chciałbym zaproponować zdjęcie blokady wysłania postu jeśli post jest za krótki. Nie raz gdy piszę posty siedzę kilka minut i myślę co dopisać żeby post był odpowiedniej długości jeśli nic nie wymyślę to po prostu dopisuję byle co. Często na pytanie wystarczy odpowiedź tak/nie i co wtedy??
A jeśli blokady nie da się zdjąć (w co wątpię) to chociaż zmniejszyć ilość obowiązkowych znaków. Proszę o wypowiedzi na ten temat i liczę na to, że Btomasz przemyśli to.
|
|||
|
01-09-2010, 17:11
|
|||
|
|||
|
RE: Długość postu
Zmniejszyłem liczbę wymaganych znaków ze 100 do 20. Nawet dla prostych, jednozdaniowych postów wystarczy, a nie będzie się dało strasznie skracać ("OK", "Tak" itp.). Z tak krótkich postów wiele nie wynika i może się przy okazji zrobić dyskusja w stylu shoutbox'a, gdzie wręcz trzeba pisać zwięźle.
|
|||
|
01-09-2010, 18:07
|
|||
|
|||
|
RE: Długość postu
Dziękuję, że moja propozycja została rozważona pozytywnie. Myślę, że 20 znaków to jednak wystarczająco.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

A jeśli blokady nie da się zdjąć (w co wątpię) to chociaż zmniejszyć ilość obowiązkowych znaków. Proszę o wypowiedzi na ten temat i liczę na to, że Btomasz przemyśli to.