Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Propozycja na nowy dział.
27-08-2010, 12:51
Lightbulb Propozycja na nowy dział.
Witam.

Jestem tu nowy...Big Grin

Tak sobie przeglądam forum i myślę że można by dodać nowy dział w którym użytkowniczka mogli by pochwalić się swoim warsztatem, mogli by umieszczać tam zdjęcia, opisywać itp. Myślę że to dobry pomysł bo na pewno forumowicze posiadają miejsce gdzie mają swoje narzędzia i majsterkują.

...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
27-08-2010, 15:43
RE: Propozycja na nowy dział.
Przecież jest dział warsztat. Załóż tam temat ze zdjęciami naszych warsztatów.....................................
27-08-2010, 18:08
(27-08-2010 15:43)maciej117 napisał(a):  Przecież jest dział warsztat. Załóż tam temat ze zdjęciami naszych warsztatów.....................................

Faktycznie, nie do końca przemyślałem sprawę .
27-08-2010, 23:12
Ja bym proponował inny dział. Skoro jest dział elektronika to może warto by dodać dział STOLARNIA, który podejmowałby szeroko pojęto dziedzinę obróbki drewna.
28-08-2010, 11:51
(27-08-2010 23:12)maciej117 napisał(a):  Ja bym proponował inny dział. Skoro jest dział elektronika to może warto by dodać dział STOLARNIA, który podejmowałby szeroko pojęto dziedzinę obróbki drewna.

Dobry pomysł. Zaraz dodaję nowy dział o nazwie stolarstwo i zapraszam do zakładania tematów związanych z drewnem.

A może macie jeszcze inne pomysły na działy?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
31-08-2010, 21:30
Ja swoją propozycje przedstawiłem w temacie "Działanie stron serwisu" ale mogę powtórzyć. Proponuję założenie działu w którym forumowicze mogliby się zapytać jak naprawić jakieś urządzenie.
31-08-2010, 22:07
(31-08-2010 21:30)maciek_w11 napisał(a):  Ja swoją propozycje przedstawiłem w temacie "Działanie stron serwisu" ale mogę powtórzyć. Proponuję założenie działu w którym forumowicze mogliby się zapytać jak naprawić jakieś urządzenie.

Póki co nie ma raczej sensu tworzenie takiego działu, o tego typu problemach można pisać w działach z kategorii "Majsterkowanie", wybierając najodpowiedniejszy tematycznie.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz