Aktualny czas: 21-05-2012, 04:33
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Propozycja na nowy dział.
|
|
27-08-2010, 12:51
|
|||
|
|||
|
Witam.
Jestem tu nowy... ![]() Tak sobie przeglądam forum i myślę że można by dodać nowy dział w którym użytkowniczka mogli by pochwalić się swoim warsztatem, mogli by umieszczać tam zdjęcia, opisywać itp. Myślę że to dobry pomysł bo na pewno forumowicze posiadają miejsce gdzie mają swoje narzędzia i majsterkują. ...już trzeci raz docinam tą samą deskę i ciągle jest za krótka... |
|||
|
27-08-2010, 15:43
|
|||
|
|||
|
RE: Propozycja na nowy dział.
Przecież jest dział warsztat. Załóż tam temat ze zdjęciami naszych warsztatów.....................................
|
|||
|
27-08-2010, 18:08
|
|||
|
|||
| RE: Propozycja na nowy dział. | |||
|
27-08-2010, 23:12
|
|||
|
|||
|
Ja bym proponował inny dział. Skoro jest dział elektronika to może warto by dodać dział STOLARNIA, który podejmowałby szeroko pojęto dziedzinę obróbki drewna.
|
|||
|
28-08-2010, 11:51
|
|||
|
|||
(27-08-2010 23:12)maciej117 napisał(a): Ja bym proponował inny dział. Skoro jest dział elektronika to może warto by dodać dział STOLARNIA, który podejmowałby szeroko pojęto dziedzinę obróbki drewna. Dobry pomysł. Zaraz dodaję nowy dział o nazwie stolarstwo i zapraszam do zakładania tematów związanych z drewnem. A może macie jeszcze inne pomysły na działy? |
|||
|
31-08-2010, 21:30
|
|||
|
|||
|
Ja swoją propozycje przedstawiłem w temacie "Działanie stron serwisu" ale mogę powtórzyć. Proponuję założenie działu w którym forumowicze mogliby się zapytać jak naprawić jakieś urządzenie.
|
|||
|
31-08-2010, 22:07
|
|||
|
|||
(31-08-2010 21:30)maciek_w11 napisał(a): Ja swoją propozycje przedstawiłem w temacie "Działanie stron serwisu" ale mogę powtórzyć. Proponuję założenie działu w którym forumowicze mogliby się zapytać jak naprawić jakieś urządzenie. Póki co nie ma raczej sensu tworzenie takiego działu, o tego typu problemach można pisać w działach z kategorii "Majsterkowanie", wybierając najodpowiedniejszy tematycznie. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc