Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaproszenie do internetowego badania
24-08-2010, 11:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-08-2010 11:04 przez Michał_Uselab.)
Zaproszenie do internetowego badania
Witam.
Jestem przedstawicielem firmy UseLab consulting group zajmującej się budowaniem użytecznych serwisów internetowych. Obecnie współpracujemy z siecią sklepów Budowlanych przy przygotowaniu nowego katalogu produktów. Chcemy poznać punkt widzenia klientów marketów budowlanych - w jaki sposób asortyment widziany jest ich oczami.
Twój udział pomoże nam zorganizować produkty na naszych stronach www.
A my ze swojej strony wyrazimy swą wdzięczność, za twą pomoc, po przez bon towarowy o wartości 30 zł do wykorzystania w sieci sklepów Praktiker.
Jeśli masz czas na krótkie internetowe badanie kliknij na poniższy link i pomóż nam stworzyć jak najlepszy serwis dla siebie.
Link do badania: https://ul.optimalworkshop.com/optimalsort/Praktiker2
Zadanie powinno zająć około pół godziny.
Badanie jest całkowicie anonimowe (mail podany na początku badania będzie twym identyfikatorem badanego oraz kontaktem, który pozwoli na przesłanie twojego bonu, NIE BĘDZIE ON WYKORZYSTYWANY W CELACH SPAMOWO/MARKETINGOWYCH.)
Za każdą pomoc serdecznie dziękujemy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-08-2010, 14:46
RE: Zaproszenie do internetowego badania
Po jakim czasie dostane kupon?? Wypełniłem jedną "ankietę"............................................................................
25-08-2010, 12:55
(24-08-2010 14:46)maciej117 napisał(a):  Po jakim czasie dostane kupon?? Wypełniłem jedną "ankietę"............................................................................

Panie Macieju dziękuje bardzo za udział. Jest pan pierwszą osobą, która wzięła udział w badaniu w przeciągu kilku dni skontaktuje się z panem drogą mailową pracownik naszej firmy w celu ustalenia szczegółów dotyczących przesłania Kuponu.
25-08-2010, 13:00
(25-08-2010 12:55)Gość napisał(a):  
(24-08-2010 14:46)maciej117 napisał(a):  Po jakim czasie dostane kupon?? Wypełniłem jedną "ankietę"............................................................................

Panie Macieju dziękuje bardzo za udział. Jest pan pierwszą osobą, która wzięła udział w badaniu w przeciągu kilku dni skontaktuje się z panem drogą mailową pracownik naszej firmy w celu ustalenia szczegółów dotyczących przesłania Kuponu.

I przepraszam.
Wysłałem posta jako gość nie zwracając uwagi, że nie nie jestem zalogowany
25-08-2010, 14:00
Miło mi, mam nadzieje ze nie ostatnią. Liczę że ten wkład (nie tylko mój) wpłynie na komfort zakupów, bo zawsze mam problem ze znalezieniem czego chce. Za każdym razem jak przechodzę przez taki market budowlany to znajduje coś nowego (co kiedyś było mi potrzebne) a leży to na półce już od dawna.
Odpowiedz 

Kontakt Forum Majsterkowicza Wróć do góry Wróć do forów Wersja bez grafiki RSS
Copyright © 2008-2011 majsterkowicza.pl
Silnik forum MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.