Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Elektroniczne konsultacje" - pomysł
10-08-2010, 11:16
"Elektroniczne konsultacje" - pomysł
Pomysł mój wyglądałby tak:Użytkownicy którzy mają jakieś wątpliwości czy pytania odnośnie artykułów umieszczanych na stronie mogliby napisać(na GG) do innego użytkownika ,bardziej obeznanego w danej dziedzinie (np.autora artykułu) ,z prośbą o dokładne wytłumaczenie zawartości artykułu.Powiedzmy 5 osób zgłosiło by się do danej dziedziny ,podało swój numer GG na stronie a inni mogliby pisać do nich z pytaniami.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-08-2010, 15:14
RE: "Elektroniczne konsultacje" - pomysł
Ciekawy pomysł, ale póki co, realizacja może być bardzo kłopotliwa. Przede wszystkim trzeba by znaleźć sporo osób chętnych do regularnego poświęcania dużych ilości czasu za darmo (mało prawdopodobne) lub im płacić (na razie odpada, trzeba by mieć firmę itd.).

Myślę, że na razie forum i komentarze są całkowicie wystarczające, na inne rozwiązania może przyjdzie czas. Sam chętnie pomagam na forum, inni użytkownicy też się udzielają, więc można pytać i odpowiadać.

Jeśli będą chętni, mogę dodać do strony czat. Można by tam bardziej na luzie podyskutować o interesujących nas rzeczach. Co o tym sądzicie? W końcu ta strona jest dla Was, póki co nie zarabiam na niej (choć chciałbym Smile ), reklamy ledwo starczają na serwer i domenę.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
31-08-2010, 17:47
Pomysł z czatem jest bardzo dobry. Co do pomysłu jakubf2007 to jak mówi admin małe szanse żeby ktoś się zgodził.
31-08-2010, 22:28
Wygląda na to, że już niedługo (znaczy się jutro) zagości na forum shoutbox lub inny czat. Ciekawa jest też ilość nowych postów napisanych w ostatnich dniach, nieraz przez tydzień mnie było. Chyba forum wreszcie się rozkręca Smile.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
06-01-2011, 23:47
myślę że pomysł z konsultacjami to mega extra pomysł Smile zresztą jest dużo początkujących osób w tym temacie. np ja Smile i miałem problem z uruchomieniem np generatora astabilnego podanego na stronce.. dla 50% wypełnienia podawał że RA musi być równy 0Ohm.. i niestety w tej konfiguracji nie chciało działać. a wsadziłem tam 1k i śmiga lecz jest lekko zniekształcony.. chciałbym żeby to jakoś mi pięknie zadziałało ale niestety ciężko jest coś zrobić nie wiedząc jak coś działa Smile
Odpowiedz