Aktualny czas: 21-05-2012, 04:07
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Wyrzynarka
|
|
30-06-2010, 12:43
|
|||
|
|||
|
Wyrzynarka
Witam,
Chciałbym uzyskać małą opinię na temat poniższej wyrzynarki. Mianowicie czy warto ją nabyć za tą cenę czy może jest jakaś lepsza o zbliżonej wartości. Z góry dziękuję za odpowiedź http://allegro.pl/item1096294258_wyrzyna..._skil.html |
|||
|
03-07-2010, 00:02
|
|||
|
|||
|
RE: Wyrzynarka
Ece pece od majsterki spece i nikt nie umie odpowiedzieć na jedno proste pytanie. Czy warto to kupić. hehehehe śmieszne forum.
|
|||
|
03-07-2010, 08:24
|
|||
|
|||
|
Ostatnio ruch na forum nie jest zbyt duży, a żeby naprawdę dobrze doradzić, trzeba by mieć taką samą wyrzynarkę. Z tego, co można znaleźć o firmie SKIL w Internecie wynika tyle, że ten sprzęt powinien być dosyć solidny. Nie jest to najwyższa półka, ale też nie typowa chińszczyzna.
|
|||
|
10-11-2010, 09:14
|
|||
|
|||
|
miałem skila 7 lat dzielnie służył, raz na "rok" rozkręcałem by wyczyścić w środku. nadal działa ...u kolegi ja przesiadłem się na cięższy sprzęt. Dla amatora sprzęt całkowicie wystarczający, wypełnia lukę cenowo i jakościowo między najtańszymi marketowymi produktami a zielonym boshem. choć można kupić produkty dużo bardziej "wypasione marki "x" -tzn ten sam produkt sprzedawany pod rożnymi nazwami w różnych markerach budowlanych.
|
|||
|
22-11-2010, 17:17
|
|||
|
|||
|
Link już nieaktualny, więc nie mogę za bardzo pomóc. Ale jeżeli chodzi wyrzynarki to słyszałem, że te produkowane przez firmę Metabo są całkiem niezłe. To przykładowa wyrzynarka z tej firmy
|
|||
|
22-03-2011, 21:57
|
|||
|
|||
|
hmmm apropo zielonych boshów TO są niezastąpione wyrzynarki tylko bardzo często tępią sie noze i czasami potrafi mocno szarpnąc mam bosha 6 lat i nic sie nie dzieje apropo skil mysle że nie jest lepszy od bosha
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc