Aktualny czas: 21-05-2012, 04:02
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Działanie stron serwisu
|
|
23-05-2009, 20:35
|
|||
|
|||
|
Działanie stron serwisu
Witam.
Jest nas już trochę na forum, więc wiemy czego potrzeba i co nie działa tak jak powinno. W tym temacie proszę zgłaszać propozycje zmian i nowych funkcji oraz znalezione na stronie błędy. Dziękuje pozdrawiam. |
|||
|
23-05-2009, 20:52
|
|||
|
|||
|
RE: Działanie stron serwisu
Sądze że powinien się znaleźć dział "Wyposarzenie warsztatowe" oraz "Konstrukcje i rozwiązanie diy"
|
|||
|
23-05-2009, 21:15
|
|||
|
|||
|
Pomysł z działem o warsztacie jest dobry i został właśnie zrealizowany
. A o DIY są już dwa działy.
|
|||
|
25-05-2009, 11:51
|
|||
|
|||
|
Ja proponuje zrobić system dodawania reputacji za artykuły, oraz powołanie nowych moderatorów.
|
|||
|
25-05-2009, 14:46
|
|||
|
|||
| RE: Działanie stron serwisu | |||
|
28-05-2009, 15:51
|
|||
|
|||
|
Ale jeszcze na tym forum nikt nikomu nie dał repa, a mój pomysł polegał na tym, żeby rep był dodawany automatycznie.
Proponuje także, aby zrobić chat na stronie głównej. |
|||
|
29-05-2009, 16:01
|
|||
|
|||
|
Automatyczne dodawanie reputacji za artykuły było by dosyć kłopotliwe bo wortal i forum działają na różnych skryptach i trudno to wszystko połączyć. Dobrze, że chociaż udało się w miarę połączyć logowanie i rejestrację
. Póki co, jako administrator będę dodawał każdemu użytkownikowi punkty reputacji za dodane do strony artykuły, newsy, linki i inne zasługi.Chat (shoutbox) dodałem kilka dni temu, znajduje się na dole strony głównej forum (widoczny po zalogowaniu). Można go też otworzyć w osobnym okienku, klikając na pozycję "Shoutbox" na pasku nawigacyjnym pod logo strony. |
|||
|
02-08-2009, 15:39
|
|||
|
|||
|
Proponuje podstronę z przydatnymi programami.
|
|||
|
31-08-2010, 17:51
|
|||
|
|||
|
Ja dodać proponuję dział w którym będzie można spytać się forumowiczów jak naprawić jakieś urządzenie.
|
|||
|
03-07-2011, 21:57
|
|||
|
|||
|
Zauważyłem, że na forum panuje czas zimowy...
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

. A o DIY są już dwa działy.