Aktualny czas: 21-05-2012, 03:51
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Grill-Wędzarnia
|
|
06-06-2010, 19:49
|
|||
|
|||
|
Grill-Wędzarnia
Witam
![]() Chciałbym się dowiedzieć czy macie jakieś projekty lub pomysły, ja sam osobiście to myślałem, by zrobić to taki ''ala'' domek to znaczy nie z beczki czy coś, tylko takie są nawet do kupienia tylko grille i tego nie chcę bo drogie i w ogóle nie będę robił tego sam to mi się nie będzie podobało może wy mi przedstawicie swoje pomysły i z czego to najlepiej wykonać? z góry dzięki
|
|||
|
08-06-2010, 16:07
|
|||
|
|||
|
RE: Grill-Wędzarnia
Widziałem taki murowany z kamieni. Na czubku (daszku) znajduję się komin. Można też wymurować z cegieł, ale z kamieni chyba ładniej
|
|||
|
06-07-2010, 08:44
|
|||
|
|||
|
http://www.kielcecity.pl/uslugi/oferuje/...mienny.htm
Tutaj masz przykład. Mógłbyś to zrobić z kamieni klejonych betonem. |
|||
|
20-07-2011, 02:25
|
|||
|
|||
|
Tu coś masz może sie przyda
|
|||
|
25-07-2011, 23:23
|
|||
|
|||
|
Najlepsza wędzarnia jest z szafki metalowej (coś ala jak w filmach amerykańskich co mają je w szkołach
). Przynajmniej tak słyszałem.
Grafika 2D, Modele 3D twoich projektów, Projektowanie stron WWW oraz programowanie aplikacji web |
|||
|
12-11-2011, 22:36
|
|||
|
|||
(06-06-2010 19:49)krz_ychu1 napisał(a): Chciałbym się dowiedzieć czy macie jakieś projekty lub pomysły A bo to jeden ? U mnie w końcu stanęło na tym: 1) 6 słupków betonowych wkopanych w ziemię, wystają na 90 cm. 2) na czterech z nich wylana płyta betonowa, będąca podstawą grilla 3) pod płytą - na poziomie ziemi- komora wędzarnicza 4) na pozostałych słupach stół do przygotowania jedzonka 5) całość nakryta spadowym dachem pozdrawiam pluton |
|||
|
02-04-2012, 12:32
|
|||
|
|||
|
Ja dorwałem stary piec. Trochę czasu poświęciłem na jego wyczyszczenie i odpowiednią rozbudowę, ale efekt wyszedł mega
W niedalekiej przyszłości planuję go jeszcze zabudować, najpewniej cegłą.
online project management Zarządzanie Projektami |
|||
|
02-04-2012, 16:29
|
|||
|
|||
|
Aby zrobić wędzarnię trzeba wykopać dół i wsadzić tam rurę, na końcu dołu postawić starą beczkę na której położy się sztachety.
Koszt to kilka złotych. Nie tak dawno w TV pokazywali jak na działce coś takiego zrobić. Oczywiście mowa o modelu do bólu prostym. Ogłoszenia Zlecenia |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

). Przynajmniej tak słyszałem.