Aktualny czas: 21-05-2012, 03:41
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
|
Magazynowanie elementów elektronicznych
|
|
06-05-2010, 22:31
|
|||
|
|||
|
Witam.
Chyba jak każdy miałem problem z walającymi się wszędzie elementami elektronicznymi, po przeczytaniu artykułu Cytat:http://wortal.majsterkowicza.pl/2008/12/...onicznych/zastanawiałem się nad pomysłem woreczków strunowych na tablicy a ułożonymi pudełkami po zapałkach. Jednak zniechęciła mnie do tych pomysłów ich trwałość. Postanowiłem zrobić sam pudełko na elementy najpierw zrobiłem małe pudełko (22cm/15cm) ze starego drewnianego pudełka po niciach. przegrody zrobiłem z kawałków plastiku (kawałki linijek itp.) połączonych klejem biurowym "magic" (po wyschnięciu jest przeźroczysty i gumowy) oto efekty: Jak widać zaczęło mi brakować miejsca postanowiłem zrobić drugą:
|
|||
|
06-07-2010, 09:05
|
|||
|
|||
|
RE: Magazynowanie elementów elektronicznych
W auchan'ie można kupić moduły szufladek. Ich cena to 22zł za 15 szt, a czasem można je spotkać za 12zł za 15 szt na wyprzedaży.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc
najpierw zrobiłem małe pudełko (22cm/15cm) ze starego drewnianego pudełka po niciach. przegrody zrobiłem z kawałków plastiku (kawałki linijek itp.) połączonych klejem biurowym "magic" (po wyschnięciu jest przeźroczysty i gumowy) oto efekty:
postanowiłem zrobić drugą: