Forum Majsterkowicza

Pełna wersja: Darmowy katalog elementów elektronicznych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Zapewne każdy z was chciałby dostać katalog elementów elektronicznych i to całkowicie za darmo!
Taką możliwość oferuje nam firma ELFA (http://www.elfaelektronika.pl) wysyłając darmowe katalogi dla firm, instytucji i uczelni (zarówno dla uczniów, jak i nauczycieli). Katalog jest wielkości A4 i liczy prawie 2900 stron!
Każdego roku jest wydawany aktualny katalog, wysyłka nowego rozpoczyna się w marcu (ew. na początku kwietnia).

Wystarczy uzupełnić formularz na stronie: Elfa Elektronika -KLIKNIJ TUTAJ.

Numer klienta: nie trzeba wypełniać
Nazwa firmy:* tutaj wpisujesz nazwę firmy, uczelni, lub instytucji. Jeśli jesteś uczniem wpisz Uczeń lub Student.
Imię:* wiadomo Smile
Nazwisko:* wiadomo Smile
Dział: można wpisać czym się zajmujemy dokładniej
Adres pocztowy:* wiadomo Smile
Kod pocztowy/Miejscowość:* wiadomo Smile
Kraj:* wiadomo Smile
Telefon: można wprowadzić, nie trzeba
e-mail:* wiadomo Smile

Nie bójcie się, nic nie zapłacicie. Katalog jest bardzo obszerny, posiada wiele produktów i informacji na ich temat (np. datasheety).

Myślę, że warto by było umieścić tą wiadomość na wortalu. Smile
ja tego nie rozumiem ten katalog jest dla szkół czy dla użytku osobistego
W sumie, to dla każdego kto interesuje się elektroniką. Do użytku własnego. W pole Firma wpisujesz Uczeń, Student i powinni wysłać. Możesz też zaryzykować i wpisać Hobbysta.
Wysyłka też darmowa?
o właśnie i co tam jest takiego ?
dokumentacja czy tylko cennik ?
i jak przysyłają kurierem czy pocztą?
Trochę informacji o produkcie, cena + ewentualnie datasheet. Ceny z kosmosu bo oferta raczej dla kogoś kto zamawia masowe ilości, ponieważ jest specjalna tabela np. za 1szt. 10zł, za 100szt. 5zł.

Przesyłka jest darmowa, idzie pocztą około dwóch tygodni.
Ja proponuję żeby był taki odnośnik na wortalu do tej ankiety np.darmowy katalog elfty czy coś w tym stylu .Smile
Jesteś pewny że wszystko jest za darmo??
ja zamówiłem wczoraj zobaczymy co z tego będzie
Zobaczymy co przyślą.
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie