KRESS coś słyszałem o tej marce ale osobiście nie posiadam ich sprzętu. Moim zdaniem za tą cenę można znaleźć coś lepszego.
A ja uważam że sobie robisz darmową reklamę z tego forum
Czemu ciągle reklamujesz ten sklep?
Przyznam się że myślę to samo co szermier1 ale nie chciałem nic pisać ale jak już ktoś zaczął ten wątek to Edekposadzka na 100% reklamuje "potajemnie" sklep narzedziowy.pl, zawsze jak ktoś na forum pyta się np: gdzie można tanio kupić wiertarkę albo coś innego on zawsze odpowiada tak samo
"http://www.narzedziowy.pl/
zerknij na narzedziowy.pl"
nie pisze co warto kupić i dlaczego tylko zawsze podaje link do tego sklepu i to wszystko co potrafi.
Rzeczywiście, trochę przesadza. Pewnie właściciel

Też zauważyłem podejrzanie zbyt częste linki do narzędziowy.pl. Nie zabraniam dać linka od czasu do czasu w uzasadnionym przypadku (np. jeśli temat dotyczy sklepu jako takiego) czy umieścić go w stopce, ale odpowiadanie samym linkiem odpada. Takie odpowiedzi będę usuwał.
A tak nawiasem mówiąc ten sklep taki cudowny nie jest. Raz chciałem tam zrobić zakupy, ważna była szybkość. Piszą, ze towar dostępny w 24h, więc biorę i puszczam wpłatę od razu. Po paru dniach zadzwoniłem bo coś nie było widać wiadomości o wysyłce, zero kontaktu. Co się okazało? Nie mają i będą mieli za tydzień, albo i jeszcze później. Tak więc raczej nie polecam.
Ale jest na wortalu po prawej stronie miejsce na reklame nic nie szkodzi pogadać z adminem.
Po drugie takie odpowiedzi jak ten edek pisze nikogo nie zadawalają (może bana dostanie)
Częste umieszczanie linków sklepu mija się z celem, bo i tak admin będzie egzekwował prawo do usuwania postów. Jak powiedział szermier1, od tego są reklamy. Rozumiem, umieścić link do ogólnobranżowego serwisu aukcyjnego...
Witam Panów!
Jestem na tym forum pierwszy raz, a znalazłam się tu, gdyż potrzebuję waszej pomocy!

Otóż niebawem, kolega z pracy obchodzi urodziny a jest rodzynkiem no i miałyśmy spory problem z wyborem odpowiedniego prezentu dla niego. Ostatecznie padło na jakieś narzędzie (wybrałyśmy wkrętarkę, ale jeśli macie jakiś pomysł na coś bardziej przydatnego dla faceta to piszcie proszę). Znalazłam taką wkrętarkę na stronie, gdzie kiedyś kupowałam sobie rzeczy do swojego ogrodu
http://www.sklep.mizar.com.pl/wiertarkow...-5053.html A teraz pytanie takie: czy to dobra wkrętarka? Czy się nadaję? A może lepiej kupić zupełnie coś innego lub innej marki? Podkreślę, że budżet mamy na max 450zł.
Mam nadzieję, że mi pomożecie. Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi!
PS. przepraszam z góry za linka......